Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/naghsh21/Biotechnologyinlife.naghshejahan.ac.ir/wp-content/themes/default-mag/assets/libraries/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

تاثیر سلول های بنیادی در درمان سرطان

تاثیر سلول های بنیادی روی سرطان

پرنیا خسروی¹- زهرا ذوقمند2 – دکتر سیده غزاله فاطمی3*

گروه زیست شناسی، دانشکده علوم پایه، موسسه آموزش عالی نفش جهان، اصفهان، ایران -1

گروه زیست شناسی، دانشکده علوم پایه، موسسه آموزش عالی نفش جهان، اصفهان، ایران -2

3- گروه زیست شناسی و ژنتیک. دانشکده علوم پایه. دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات تهران، ایران

خلاصه

زیست شناسی سلولهای بنیادی در مرحله گسترش پویا قرار دارد و با طیف وسیعی از رشته های کاربردی ارتباط برقرار میکند. سلول های بنیادی به طور همزمان در معرض بررسی های عمومی و سیاسی قرار دارد . یک زبان مشترک در جامعه سلول های بنیادی یک ابزار مهم برای نمایش منسجم این مخاطبان متنوع است. اگر چه سلول های بنیادی کاربرد قابل توجهی برای درمان بیماری های متعدد مانند: بیماری های قلبی-عروقی، بیماری های عصبی، بیماری های اسکلتی عضلانی، دیابت و سرطان دارند ، اما موانعی مثل کنترل سرانجام سلول های بنیادی و محدودیت دردسترس بودن سلولها بایستی قبل از کاربرد برای درمان  برطرف شوند.

کلمات کلیدی: کاربرد سلول های بنیادی، بیماری، سلول های بنیادی

Next Post

راهنمای داوران

پ سپتامبر 2 , 2021
درصورت تمایل به داوری مقالات لطفا مشخصات( شماره تماس و ایمیل ) و رزومه خود ( شامل کلیه مقالات منتشر شده تا کنون )را و فیلدی که در آن دارای مهارت جهت داوری هستید را به ایمیل نشریه ارسال بفرمایید.

صفحه اصلی